Valuas kroketten

Valuas kroketten

De Valuas kroket is een unieke kwaliteitskroket die is ontwikkeld door SVH Meesterkok Eric Swaghoven van sterrenrestaurant Valuas in Venlo.

Onder het motto 'Smaakvol & bewust snacken' maakt Eric Swaghoven in zijn Kroketterie ambachtelijke, luxe kroketten en bitterballen waarbij kwaliteit, smaak en duurzaamheid kernwaarden zijn. Het assortiment bestaat uit zo'n 28 verschillende soorten, waaronder de Valuas klassieklijn, die onder meer bestaat uit de Valuas rundvleeskroket (ook glutenvrij verkrijgbaar, NCV gecertificeerd), de champignonkroket, aspergekroket en de kippensoepkroket.

De Kroketterie maakt op verzoek ook kroketten op maat. Zo is in opdracht onder meer een ganzenkroket, zalmkroket en een geitenbokkroket ontwikkeld. Daarnaast houdt de Kroketterie zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten of het verbeteren ervan.


Terug naar het overzicht