Livar

Livar

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van de Livar varkens. Livar varkens kunnen naar hartenlust wroeten en rollen in de modder. De varkens worden met liefde verzorgd en krijgen alleen vers geteelde, Limburgse granen te eten. En dat proef je!

Het Livarvlees onderscheidt zich qua smaak sterk van andere soorten varkensvlees. Het vlees is namelijk rijper en doorregen van vet. Vet is de smaakdrager van vlees en geeft het Livarvlees een sterke, aangename en natuurlijke smaak. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies, waardoor het vlees zeer mals en sappig blijft.

Het unieke samenspel van een melange van granen, unieke rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een bijzonder product. De varkens van Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje of Italië. Livarvlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk!

Ontdek Livar, hét Streekproduct van Regio Venlo. Proef het land!


Wat weet jij allemaal over champignons, paprika's, asperges, blauwe bessen, graan, vleesvarkens en melk? Hoe groeien ze? Hoe kun je ze het beste bewaren en hoe gezond zijn ze eigenlijk? Test je kennis en doe de quiz!


Terug naar het overzicht