IJssalon Clevers

IJssalon Clevers

Meer dan 75 verschillende ijscreaties, de ene nog lekkerder dan de andere, worden door het sympathieke Clevers-team gepresenteerd in de ijssalons in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon. En sinds kort zijn ze ook in Roermond gevestigd.

Er worden dagelijks vele streekproducten verwerkt in heerlijke ijssoorten en ijscreaties, bijvoorbeeld aardbei, asperge en blauwe bessen. Ook voor een kop koffie met vlaai kunt u bij de ijssalon terecht.

Clevers heeft de Coppa D'Oro 2015, de gouden werelbeker, gewonnen! In 'ijs-land' Italie won Tom Mandemakers deze wedstrijd in de categorie onder 30 jr.

Ontdek Clevers IJssalon en proef het land!

IJssalon Clevers

Theo Clevers

 In Grubbenvorst is de ijsmakerij van meesterijsbereider Theo Clevers gevestigd. Als van kleins af aan is Theo al bezig met ijs. De kneepjes van het vak heeft hij van zijn vader Leo geleerd.

Theo: “We verkochten thuis softijs en later kwam daar schepijs bij van het merk Schöller. Ik vond dat zeer interessant en wilde dus alles weten over ijs. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat ik het zelf moest maken om me te kunnen onderscheiden.”

Theo Clevers mag zich vanaf 2002 Meesterijsbereider noemen en sinds 2010 zelfs Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In 2014 schreef Theo het boek "IJsgeheimen", hierin geeft hij zijn geheimen prijs op een manier die het voor iedereen mogelijk maakt om een fantastisch nagerecht op tafel te zetten. Hij werkt met vers fruit en verse groenten, zuivel, chocolade en andere, soms zeer verrassende ingrediënten die moeder natuur heeft voortgebracht.


Openingstijden

  • Dagelijks geopent van 10.30 tot 22.30 uur

Faciliteiten

  • IJsmakerij
  • Handijs, coupes, ijstaarten en bruidtaarten
  • Huur een ijskar

Terug naar het overzicht