WijnSpijs Wandeling

zondag 8 juli 2018 - 12.00 tot 17.00 uur

WijnSpijs Wandeling

Foodies in Venlo! Blok 8 juli je agenda! Er komt weer een WijnSpijs Wandeling aan! De leukste restaurants van Venlo bundelen hun krachten tijdens dit gezellige foodevent. En jij kunt erbij zijn!

Je wandelt (met je zus, je broer, je collega, beste vriend, hele familie of je huisgenoten) vanaf 12:00 uur 's middags langs elke restaurant. Overal staat een waanzinnige wijnspijs combinatie voor je klaar. Op? Dan wandel je op eigen gelegenheid door naar restaurant nummer 2...

Welke restaurants doen er mee? 

 1. Luid Aete en Drinke
  Modern en mooi eten, van lokale producten bij Luif! Geniet van streekproducten en zorgzame bediening op een toplokatie... En je kunt meteen door naar het theater, das handig!
 2. Café Restaurant Central
  Jong en oud komen thuis in dit stadscafe, of op het waanzinnige terras, wat de gehele dag open is. Al een paar opgevallen bij de jury van de Terras Top 100. Goed bezig mannen!
 3. Restaurant Boca
  Leuk om hier aan de chef's table plaats te nemen! Lieve, enthousiaste bediening en naast mooie wijnen, ook een aantal leuke verrassingen als witte sangria. De gerechten zijn (net als eigenaar en chefkok Filipe) Portugees. Een beetje vakantie in Venlo dus.
 4. Brasserie Retro
  Gave zaak in hartje Venlo, waar je aanschuift in een prachtig gestijlde zaak. Hier eet je de hele dag originele gerechtjes en hapjes. Van huisgemaakte chippies, tot een volledig verzorgd driegangen menu met een mooie fles wijn.
 5. De Werf
  Heerlijk aan het water in een stoere, maar verzorgde omgeving. Heerlijk om het weekend hier al loungend door te brengen. Wij gaan het liefst voor de specials. En dan nog liever ‘Plateau de Werf’: 1/2 kreeft, oesters & vis van de dag. Glaasje Sancerre erbij, goedlachse bediening, wat wil een mens nog meer?
 6. Wijnbar XO
  Fijne plek waar iedereen welkom is. Intieme sfeer en extra aandacht voor de wijn, wat natuurlijk nooit een straf is. Op deze wijnkaart moet voor ieder wat lekkers staan. Te lang blijven plakken? Je kan ook mee eten!

Bekijk de volledige agenda