Aspergerie in museum De Locht

zondag 28 april 2019

Aspergerie in museum De Locht

Onder het motto “Laat u verrassen” kunt u proeven, genieten en van alles beleven over het ‘Witte Goud’. Er zijn die dag tal van activiteiten gepland rond de Koningin van de groente. Onze meesterkok serveert vriendelijk geprijsde bijzondere Locht-asperge-hapjes en een gratis proeverij van Locht asperge-soep. Nieuw en gratis te proeven is ‘asperge in zoetzuur’ van Teboza. Het Wijnmakersgilde Dionysos laat u passende wijnen en bijzondere drankjes proeven.

Aspergekweker Camps demonstreert het wassen, sorteren en veilingklaar maken. Mevr.Teeuwen laat zien en vertelt over wecken van asperge en vruchten.


Bezoekers, die zelf een keer asperges willen steken, kunnen dat doen onder deskundige begeleiding. U kunt natuurlijk ook dagverse asperges kopen via de originele veilingklok. Er is aandacht voor asperge in de schilderkunst.

Recepten zijn volop gratis verkrijgbaar. Op ons terras met live muziek van de 6-koppige band ‘Good Company’ kunt u onder het genot van een drankje en hapje nog eens heerlijk nagenieten.

Bekijk de volledige agenda


Blader door onze agenda:

Asperge Fiets Vierdaagse Arcen 2019

dinsdag 21 mei 2019 t/m vrijdag 24 mei 2019