Aspergemarkt Arcen

donderdag 30 mei 2019 - vanaf 11.00 uur

Aspergemarkt Arcen

In het intieme centrum van Arcen vindt ook dit jaar op Hemelvaartsdag weer de traditionele Aspergemarkt plaats. Het witte goud vormt de hoofdmoot van alle activiteiten. De Koninklijke Harmonie van Arcen tekent voor de organisatie.

Op de Markt is een aspergebed aangelegd, waar op gezette tijden demonstraties worden gegeven. Zo zult u kunnen zien hoe asperges worden gestoken en hoe ze vervolgens worden gesorteerd en gewassen.

Rond het plein en in de restaurants zullen de hele dag aspergespecialiteiten worden geserveerd. Denk hierbij aan asperge-likeur, asperge-vlaai en asperge-chocolade. Als bezoeker van de markt ontmoet u vast en zeker ook de Aspergekoningin die steevast haar opwachting maakt!

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de asperge en bezoek de Aspergemarkt in Arcen! De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Op diverse terrassen is het goed toeven en de rondtrekkende live muziek, goochelaar en clowns verhogen de gezelligheid. De terrassen blijven bij goed weer geopend tot 22.00 uur.

Bekijk de volledige agenda