Afscheidsweekend Bourgondische Hoeve

vrijdag 16 november 2018 t/m zondag 18 november 2018 - 11.00 tot 16.00 uur

Afscheidsweekend Bourgondische Hoeve

20 jaar De Bourgondische Hoeve, 1998 - 2018. Al direct vanaf mei 1998 een begrip in de wijde omgeving. Anneliese gaat Siebengewald verlaten, maar niet zonder gedag te zeggen. In het weekend van 16, 17 en 18 november een bijzonder afscheidsweekend.  

Buiten de Garage Sale zijn natuurlijk de heerlijke producten (met korting!) te koop waarom De Bourgondische Hoeve bekend staat. Kom nog een laatste keer langs! 

"Persoonlijk - Biologisch - Streek - Weckparadijs - Vakantiehuis - Natuurpark De Maasduinen. Hier proef je de liefde terug die ik, Anneliese, in alle gerechten voor het restaurant en in alle delicatessen voor het Streekwinkeltje stop! Alle potjes krijgen dan ook de tekst mee: Opgeweckt Genieten. Gastvrije ontvangst met een groot 'Thuisgevoel'. De Telegraaf noemt mijn 'opgeweckte jams' een killer app!!!! Lid van Smaakparels.

Mijn 1e boek heet 'Was er maar een recept voor rouwen'. Het wordt goed ontvangen, in het gehele land. Reacties; 'Aangrijpend, herkenbaar, emotioneel, recepten, tips, openhartig, makkelijk leesbaar."

Bekijk de volledige agenda