Toffel Vier op het Peelpodium

zondag 20 mei 2018 - 13.30 en 15.00 uur

Toffel Vier op het Peelpodium

Op zondag 20 mei is er een optreden van Zanggroep Toffel Vier uit Asten op het Peelpodium. Er worden twee optredens gegeven: om 13.30 en om 15.00 uur.

Toffel Vier is een zanggroep die, zoals ze het zelf omschrijven, ‘gewoon heel graag zingen’. Dat doen ze als groep al 25 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Toffel Vier geeft regelmatig optredens; vooral in Oost Brabant, maar ze schuwen er niet voor om de provinciegrens naar Limburg over te steken. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit volksliedjes uit eigen streek, maar ze brengen ook zelf geschreven liedjes, algemene Brabantse en bekende Oudnederlandse meezingnummers en een paar anderstalige liederen. Ze worden begeleid door een accordeonist en een drummer. Zanggroep Toffel Vier is een goede bekende van het Peelpodium bij De Pelen. Ze treden al jaren en met veel plezier op in het Amfitheater van De Groote Peel. Een aanrader voor iedereen die van gezellig muziek houdt!

Het optreden is voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Bekijk de volledige agenda