Lekker Venlo

donderdag 14 juni 2018 t/m zondag 17 juni 2018

Lekker Venlo

Gedurende vier dagen wordt het Julianapark in de Venlose binnenstad omgetoverd tot een culinaire proeftuin. Koks, producenten en leveranciers van fine food & wine, presenteren zichzelf met hun meest verrassende producten. 

Het park in hartje Venlo zal deze dagen veranderen in een stijlvolle en culinaire omgeving. Bezoekers kunnen hier op een laagdrempelige, maar kwalitatief hoogwaardige manier kennis maken met culinaire hoogstandjes en genieten van het goede leven. Centraal in het programma staan de prestaties van de Limburgse topchefs.

Op donderdag 14 juni, de eerste dag van Lekker Venlo, ontmoeten bedrijven en young professionals elkaar op het terrein in het Julianapark voor Eat, Meet en Recruit. Robert Doornbos verzorgt de inspirerende master keynote.

Vrijdag 15 juni is er een besloten Business avond. Op zaterdag en zondag is het terrein toegankelijk voor iedereen. De finale van de Junior Kookbattle Kokkerelli vindt tevens plaats op Lekker Venlo, namelijk op zaterdagmiddag.

Na jaren van afwezigheid, is dit jaar de Kookbattle terug op Lekker Venlo. Stichting Lekker Venlo gaat samen met Cuisine Culinaire Noord Limburg op zoek naar de beste hobby koks uit de regio Noord- en Midden Limburg.

Bekijk de volledige agenda