Legends of Pop

zaterdag 9 december 2017 - 20.00 uur

Legends of Pop

Op zaterdag 9 december verzorgd Muziekvereniging De Peelklank uit Ysselsteyn Legends of Pop in de Schouwburg van Venray.
De vereniging viert hiermee het 70 jarig bestaan van de fanfare.
Het wordt een ruim 2 uur durend programma in de grote theaterzaal van de Schouwburg met een selectie van muziek uit de TOP 2000, alle genres komen voorbij.

Het geheel wordt aan elkaar gepraat door muziekkenners Willy Janssen uit Ysselsteyn en Francis van der Hoff uit America.
Die u meenemen in de sferen en kennis van en over de TOP 2000. Muzikale basis van de avond is de fanfare onder leiding van Geert Nellen uit Kronenberg en het percussie ensemble onder leiding van Guido Pouwels uit Budel.

In totaal zo'n 65 muzikanten die als aparte groepen zullen optreden, maar ook gezamenlijke diverse nummers zullen uitvoeren.

Deze groepen worden aangevuld door een combo met Sandra Claessens (toetsen), Sten Jacobs (basgitaar) en John Franssen (gitaar).

En natuurlijk mag de zang deze avond niet ontbreken met maar liefst 5 zangers/zangeressen. Te weten Suzan Spreeuwenberg uit Ysselsteyn, Ria Linders-Deters uit Ysselsteyn, Pim Weijs uit Leunen, Gijs Meijer uit Cuijck en Henk Deters uit Ysselsteyn.

Laat u meevoeren in een muzikale avond met de beste pop muziek uit alle tijden.

Bekijk de volledige agenda