Boeremert

zondag 24 september 2017 - 10.00 - 17.00 uur

Boeremert

Op zondag 24 september wordt er voor de vijfde keer een Boeremert bij Plantencentrum Velden georganiseerd. Plantencentrum Velden is een prachtige locatie en is uniek voor een dergelijke Boeremert. Op het binnenterrein (dus overdekt!) zullen tientallen ondernemers, verenigingen en instellingen uit de gemeente Venlo en omstreken zich in een bloeiende en boeiende ambiance aan u presenteren.

Op de markt is van alles te vinden wat onder het thema ‘Leuk, lekker en gezond’ valt, zoals een keur aan streek-, gezondheids- en agrarische producten, lekker eten en drinken en verschillende ondernemers zich op het gebied van wonen, gezondheid, natuur, hobby en kunst. Daarnaast geeft vogelvereniging Avifauna zijn jaarlijkse vogelshow.

Om het een ouderwetse Boeremert te laten zijn, wordt er van alles uit de kast gehaald! Zo zijn er allerlei dieren te bewonderen (deels ook te knuffelen!), worden er verschillende ambachten (houtsnijden en glas in lood, etc) uitgeoefend, en wordt er vers fruit en brood verkocht. Zitjes zijn gemaakt van strobalen, kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen of laten fotograferen met een echte roofvogel.

Wilt u proeven van allerlei lekkers? Dat kan zeker ook! Er is een ruime keuze aan gerechten en gelegenheid om op uw gemakt te zitten en koffie te drinken.

Bekijk de volledige agenda