Arcener Oktoberfest

vrijdag 18 oktober 2019 t/m zondag 20 oktober 2019 - 19:00

Arcener Oktoberfest

De lederhosen en de dirndl kunnen weer uit de kast gehaald worden, want van 18 t/m 20 oktober barst het feest los in de tent naast de Hertog Jan Proeverij in Arcen! Dit jaar wordt er flink uitgepakt met een compleet nieuw ingerichte feesttent met nóg meer entertainment en een sfeervolle lichtshow. Warm alvast op en kom in de Stimmung op het buitenterrein, dat geheel in stijl wordt gedecoreerd.

De officiële opening op vrijdag 18 oktober zal verricht worden door Schutterijen uit de regio, waarbij traditioneel het 1e vat Oktoberfestbier wordt aangeslagen. Aansluitend zijn er spetterende optredens van o.a. Anita Rosendorf en die Männer. Op zaterdag gaan alle remmen los met Otto Wunderbar en Die Powerhosen und wird es KNALLEN! Alle Bombenhits aus Deutschland vliegen je deze avond om de oren.

Zondag kan er in familiaire kring worden bijgekomen en rustig worden nageklets onder het genot van een drankje. Deze dag zorgt DJ Rudi Rozenberg voor een show vol interactie en live vermaak. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

Bekijk de volledige agenda